Aandacht voor borstkanker met roze fles olijfolie

Ladi Biosas brengt elk jaar een ‘limited edition’ keramische fles olijfolie met een mooi verhaal uit. Dit jaar een prachtige roze fles voor het Pink Project. Met dit project vraagt Ladi Biosas aandacht voor borstkanker. Het mooie is dat een deel van de verkoop naar de bestrijding van deze ziekte gaat. Daar helpen wij natuurlijk graag aan mee!

De olijfolie van Ladi Biosas komt uit Kefalovriso Messinia Kalamata. Dat ligt zuidelijk in de Peloponnese. Deze olijfgaarde uit 1885 is van de familie Nikolaidis. Voor het maken van de olijfolie gebruiken zij de bekende olijf koroneiki. Deze staat bekend als een van de betere olijven in de wereld. Deze flessen zijn ontworpen en gemaakt door de beroemde Griekse keramist George Vavatsi.

De Griekse biologische olijfolie van Ladi Biosas is van erg goede kwaliteit. Het heeft al negen internationale prijzen
gewonnen.

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643