Bambook: gebruik je schrift keer op keer

Ken je onze nieuwe Bambooks al? De kans is groot dat dit het laatste schrift is dat je ooit koopt. Want door de uitwisbare pagina’s kun je keer op keer je schrift (her)gebruiken. Dus geen verspilling van papier, lekker duurzaam! En het perfecte cadeau om weg te geven.

Uitwisbaar

Schrijf met de stift op de uitwisbare pagina’s. Met de achterkant van de stift kun je kleine fouten makkelijk verbeteren of wissen. Als je de aantekeningen wilt bewaren, scan je de pagina met de gratis Bambook app. Maak de pagina’s schoon met een vochtig doekje om ze opnieuw te gebruiken.
 

 Boomplant-project

Bambook plant voor elke verkocht product een boom. Dat gebeurt in Madagaskar door de lokale bevolking van een boomplant-project. In Madagaskar zijn meerdere gebieden met (mangrove)bossen verwoest en gekapt. Daardoor heeft de bevolking onvruchtbare landbouwgrond. Ook zijn bloeiende ecosystemen helemaal weggevaagd.

 

Bomen

Bomen bieden een omgeving waar dieren kunnen leven. Ze zuiveren waterbronnen en zorgen voor minder overstromingen en erosie. Ook helpen bomen de grond aan te vullen met voedingsstoffen die nodig zijn voor de landbouw. De lokale bewoners hebben door het boomplant-project het voordeel van goede landbouwgrond, bouwmaterialen, brandstof, voedsel en veevoer.

Elk TWEEDE mondkapje met 20% korting

De korting geldt alleen voor deze vrijdag en zaterdag!

Uitverkoop

Kom lekker snuffelen tussen onze wereldse uitverkoop-artikelen.

De 30% korting geldt voor alle artikelen op onze prachtige grote tafel.

Bestuurslid gezocht

Als bestuurslid bij de Wereldwinkel denk je mee over onze toekomst. In de vergaderingen nemen we daar beslissingen over, bijvoorbeeld over geld en het beleid. We vergaderen één keer in de maand. Het is een verantwoordelijke en uitdagende functie.