Bezorgservice

 

Helaas zijn wij tijdelijk gesloten door de laatste coronamaatregelen van de overheid. In de winkel je cadeaus uitzoeken kan dus niet meer. Vanaf nu kan dat wel vanuit huis! Je bestelt je artikel(en) en krijgt ze gratis bij je thuis bezorgd. Dat geldt voor de artikelen die je op de bezorgservice pagina (in de blauwe balk) en op social media ziet.

Zo werkt het:

• klik op het plaatje. Je ziet informatie van het artikel naar boven komen.

• Stuur een mail naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl en geef aan welk artikel je wilt bestellen. Vermeld daarbij ook je telefoonnummer en adres. Je krijgt van ons een mail terug met ons rekeningnummer.

• Of bel rechtstreeks naar collega Marije via 0299-316997

• Nadat je hebt betaald, maken we een afspraak om het artikel gratis bij je thuis te bezorgen (Purmerend en omgeving).

• Hou er rekening mee dat kleuren op een beeldscherm iets anders kunnen overkomen dan in het echt.

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643