Bijenwas; een veelzijdig product.

De bijenwas zeepjes van Green Forest liggen nog maar kort in onze winkel en we zijn er nu al hartstikke enthousiast over. Met de hand gemaakt en 100% natuurlijk. De zeep is er in drie geuren: jasmijn, rozemarijn en tijm.

 

Bijenwas is een vettige stof die honingbijen maken om hun honingraten mee op te bouwen en

wordt al eeuwenlang gebruikt door mensen uit verschillende culturen. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van boten of het vullen van de gaatjes in het gebit.

 

Voordelen van bijenwas
Bijenwas heeft net als honing veel voordelen voor ons haar en onze huid. Bijenwas zorgt ervoor dat je huid stevig blijft en niet uitdroogt. Het remt ontstekingen en kalmeert de geïrriteerde huid. Daarbij verzorgt bijenwas de huid goed door de antibacteriële en hydraterende werking. Daarom zit bijenwas vaak in huidverzorgingsproducten.Bijenwas wrap
De bijenwas zeepjes die we verkopen in de winkel zijn verpakt in een bijenwas wrap. Dat ziet er mooi en bijzonder uit, dus ook leuk om cadeau te geven. Deze wraps zijn van katoenstof, bewerkt met de biologische bijenwas. Je kunt ze gebruiken bij het bewaren van eten of het afsluiten van doosjes of schalen.    Lekker duurzaam en je gebruikt minder plastic!Wil je wel de bijenwas wrap maar geen zeepje, dan is dat helemaal geen probleem. We verkopen ze namelijk ook los. In de verpakking zitten drie wraps in verschillende kleuren en maten.

 

Hoe te gebruiken

Door de velletjes in je handen op te warmen worden de wraps buigzaam. Ze zijn makkelijk schoon te maken met warm water en dan dus weer opnieuw te gebruiken! De wraps gaan ongeveer vier tot zes maanden mee.


 

Maandaanbieding

In de maand september 20% korting op alle kaarsen.

Systeembeheerder gezocht

Heb je een paar uurtjes over in de week en wil je die echt nuttig besteden? Kom dan werken bij de leukste winkel van Purmerend! Belangrijk en dankbaar werk! 

Lees verder -->