Bijzondere vazen van Return to Sender

Sinds kort verkopen we producten van het mooie label: Return to Sender. Handgemaakte designerproducten met een bijzonder verhaal.

Katja Schuurman begon samen met Tessa Vos en Maarten van Huijstee in 2006 met Return to Sender. Tijdens de vele reizen die Katja maakte, ontdekte ze dat de allerarmsten van de wereld soms bol staan van ambitie. Het ontbreekt ze niet aan wil of talent, maar aan kansen en mogelijkheden. Tijdens een reis voor BNN naar India ontstond het idee voor Return to Sender: eerlijke handel als motor achter duurzame ontwikkeling.

Return to Sender wil met vrouwen helpen een leven voor zichzelf en hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame manier kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden verbeteren. Ook leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden. Return to Sender heeft door de verkoop van meer dan 2 miljoen producten tot nu toe al gezorgd voor ruim 8.800 banen wereldwijd.
   


Designvazen

Zeven Nederlandse top designers ontwikkelen samen met vakmensen uit arme landen een designcollectie. In de collectie komen de technieken en materialen uit het land én de kennis van kleuren en vormen van de designer samen in één uniek product. Handgemaakte designerproducten met een bijzonder verhaal.

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643