De Yogiman houdt al het kwaad buiten de deur

Oké, de Yogiman ziet er wel een beetje apart uit. Maar als je hem regelmatig over zijn rug aait en hem goed behandelt, dan worden volgens de legenden je zorgen weggenomen en groeit je zelfvertrouwen. En als je hem met de rug naar de deur zet, houdt hij al het kwaad buiten. Dat is toch best een geruststellende gedachte.

De Yogiman komt uit landen als Indonesië en India. Hij stelt een in zichzelf gekeerde mediterende man voor. Hij wordt ook ‘Wheeping Buddha’ genoemd. Een boeddha die huilt om het verdriet van de wereld. Maar in zijn hart is hij gelukkig, hij heeft vrede met zichzelf gevonden.

Als je de Yogiman goed aankijkt, dan zie je zijn lachende gezicht. Zijn handen zijn tanden, het hoofd is zijn neus en zijn oren zijn ogen. Op zijn rug ontdek je een vorm van een hart. Dat staat voor leven en kracht. Aan de zijkant van de Yogiman zie je de vorm van een foetus. Dat staat voor reinheid en een nieuw begin. De Yogiman is het symbool dat het leven in een cirkel verloopt: geen begin en geen einde.

In de winkel hebben we de Yogiman in verschillende groottes.

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643