Een fris, fruitig en feestelijk alcoholvrij drankje

Wil je een keer iets anders meenemen dan een bloemetje of een flesje wijn? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou!

Met onze unieke tafelwaters op basis van fruit & bloemen zet je in een handomdraai iets fris, fruitigs en feestelijks op tafel. Alcoholvrij en zonder toegevoegde suikers. Kijk, dat is nog eens een lekkere dorstlesser.

Hoe maak je tafelwater zelf? 

Vul onze kleurrijke mix aan met (kraan)water (geen bubbels). Laat het minimaal 30 minuten trekken en serveer! Vul tijdens de dag de karaf gerust nog een paar keer bij met water. Het fruit en blad geven namelijk lekker veel smaak af. 

 

 

 


We hebben ze in de smaken: appel/kaneel/steranijs, cranberry/kers/rozemarijn en citrus/munt. 

 

 

Ook leuk voor in een kerstpakket!

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643