Een kopje thee of koffie met een goed gesprek

Tijdens het drinken van thee of koffie komen de meeste gesprekken vanzelf wel op gang. Over het weer of over koetjes en kalfjes. Wil je wel eens over andere dingen praten? Dan helpen deze vragenkaartjes je daar bij!

 

 

Theeleuten 

We hebben verschillende (voorraad)potjes met ieder een unieke inhoud. Elk potje heeft een houten lepeltje, thee-ei, zakje met 20 gram losse thee en 25 vragenkaartjes. We hebben ze met de tekst: voor mijn vriendin, van harte, bedankt, veel liefs, fijne feestdagen.

 

 

 

 

 

 

 

Koffiedik kijken

Met dit koffertje verwen je jezelf of een ander met 10 zakjes dripkoffie. Het is filterkoffie voor 1 persoon. U haalt het zakje uit de verpakking, giet er kokend water op en laat het zakje zijn werk doen. Er zijn drie varianten: voor jou, gefeliciteerd, van harte. 

 

 

 

 

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643