Handgemaakte ‘hanging baskets’ voor planten en schalen

Stichting 2Mothers helpt moeders van kinderen met een handicap op weg naar financiële onafhankelijkheid. Als je een product van 2Mothers koopt, geef je jezelf een mooi cadeau en de moeders in Bangladesh een betere toekomst!

Trends 

In de winkel verkopen wij de jute ‘hanging baskets’ in de kleuren naturel en groen. In deze tijd niet weg te denken in de interieurtrends. Je kunt hier bijvoorbeeld planten en schalen voor kaarsjes in hangen.  

 

 

Eerlijk loon 

Gezinnen met gehandicapte kinderen hebben een grote behoefte aan gezondheidszorg. Ze zijn alleen vaak niet verzekerd. Ook hebben ze geen geld voor fysiotherapie en hulpmiddelen (zoals een rolstoel). Ook kunnen moeders niet buiten de deur werken, omdat zij zorgen voor hun gehandicapte kind. 2Mothers doet hier iets aan door de moeders thuis te laten werken. Ze maken bijvoorbeeld vloerkleden, poefs, manden en hangmatten van jute. De moeders verdienen daarvoor een eerlijk loon.  

 

Winst 

2Mothers zorgt voor de internationale verkoop. Een deel van de winst gaat naar de stichting The Thom foundation. Deze stichting steunt al meer dan tien jaar projecten die zijn gericht op kinderen met een handicap in Bangladesh.
Meer informatie over 2Mothers vind je op hun website.

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643