Hippe mondkapjes; we hebben ze ook!

Hip, modern én ze voldoen aan de eisen van het RIVM. Deze mondkapjes hebben drie lagen en zijn gemaakt van 110 grams katoen. Er zit geen filter in. Wel is er een kleine opening waar je zelf een filter in kunt zetten. Je kunt ze wassen op 60 graden.

De kapjes komen uit de tassenfabriek van Smateria in Cambodja. Omdat de productie van de tassen door corona bijna stil ligt, maken de 120 medewerkers nu mondkapjes. Ze werken maar met 20 personen tegelijk. Doordat de werknemers afwisselen zijn er gelukkig nog geen ontslagen geweest.

De werknemers dragen latex handschoenen en mondkappen tijdens de productie. Voordat de mondkapjes worden verpakt in plastic worden ze eerst gewassen. Zo blijven ze schoon.

Nieuw binnen zijn ook de Bandana's in dezelfde stofjes. Leuk om te combineren!

    

Maandaanbieding

In de maand juli 20% korting op alle vogels.
(Met uitzondering van de bronzen vogels)

Lees verder >>

Systeembeheerder gezocht!

Heb je een paar uurtjes over in de week en wil je die echt nuttig besteden? Kom dan werken bij de leukste winkel van Purmerend! Onze enthousiaste vrijwilligers verkopen hier originele en eerlijke (fair trade) cadeaus. Jij zorgt er samen met een collega voor dat zij het kassawerk vlekkeloos kunnen doen. Belangrijk en dankbaar werk dus!