Jij bent goud waard!

Ken je de complimentendoosjes van ‘Mooi door mij’ al?

“Jij bent goud waard” is één van de complimenten die in het doosje zitten. Een super lief compliment om te geven. Je kunt het bijvoorbeeld in de lunch box van iemand leggen om maar een voorbeeld te noemen.

 

Bijzondere makers  

De makers van ‘Mooi door mij’ hebben een (verstandelijke) beperking. Het werk geeft hen een plek in de samenleving, persoonlijke uitdaging en een blik op de toekomst. Van duurzame materialen als klei en papier maken zij producten. Je ziet hierin de hand van de maker in terug. Aan het eigen karakter van de artikelen zie je ook dat ze met hart en ziel zijn gemaakt. Op elk artikel staat de naam van de maker, hoe leuk is dat!  

 

Cirkel is rond
Nederlandse ontwerpers hebben voor ‘Mooi door mij’ artikelen ontwikkeld die door mensen met een(verstandelijke) beperking gemaakt kunnen worden. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor de ontwikkeling van de deskundigheid van dagbestedingsprojecten. En zo is de cirkel weer rond!  

       

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643