Kunst in de etalage

Voorafgaand aan de kunstroute op 3 en 4 oktober hebben 30 kunstenaars hun werk tentoongesteld in meerdere winkels in het centrum van Purmerend. Zo ook in onze winkel.

Vanaf vandaag tot 2 oktober zal in onze etalage het werk te zien zijn van Karin Verdel.

Zij is een van de kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend.

Het thema van dit jaar is Vrijheid.
Dit thema is gekozen naar aanleiding van onze 75 jaar vrijheid. En vrijheid is ook wat Karin wil laten zien met haar kunstwerk.

 

Karen werkt met kinderen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn. Ze komen vaak uit landen waar leven in vrijheid niet vanzelfsprekend is. De leerlingen leren hier in een Internationale schakelklas te werken aan de taal door te luisteren, lezen, schrijven en spreken. Samen staan ze sterk en dat brengt hun verder in het vinden van hun weg in de Nederlandse samenleving waar vrijheid een groot goed is.

Wil je meer werk zien van Karin?
www.overdelijnen.nl/index.php/home

 

 

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643