Masai sieraden van glaskraal

We hebben weer een bijzondere verzameling Masai sieraden binnen. Deze prachtige sieraden worden gemaakt van Masai glaskralen in verschillende frisse kleuren. Kom langs in de winkel om te zien of er iets moois voor je tussen zit!

 

Het maken van glaskraal sieraden is al heel lang een belangrijke bron van inkomsten voor de Masai stammen. Ze zijn bekend om hun sieraden met de mooiste motieven. Midden in Kibera, de grootste krottenwijk van Afrika, vinden we de werkplaatsen van Bawa Hope. Dit is een fair trade organisatie in Nairobi en Kenia. Deze organisatie helpt kansarme handarbeiders op weg om zich beter te kunnen redden. Het zijn creatieve mannen en vrouwen die hun producten graag willen verkopen, maar niet de mogelijkheid of het geld daarvoor hebben. Bawa Hope geeft hen deze kans waardoor ze met trots sieraden en andere producten kunnen maken. 

 

 

   

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije op 06-81956643. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643