Masai sieraden van glaskraal

We hebben weer een bijzondere verzameling Masai sieraden binnen. Deze prachtige sieraden worden gemaakt van Masai glaskralen in verschillende frisse kleuren. Kom langs in de winkel om te zien of er iets moois voor je tussen zit!

 

Het maken van glaskraal sieraden is al heel lang een belangrijke bron van inkomsten voor de Masai stammen. Ze zijn bekend om hun sieraden met de mooiste motieven. Midden in Kibera, de grootste krottenwijk van Afrika, vinden we de werkplaatsen van Bawa Hope. Dit is een fair trade organisatie in Nairobi en Kenia. Deze organisatie helpt kansarme handarbeiders op weg om zich beter te kunnen redden. Het zijn creatieve mannen en vrouwen die hun producten graag willen verkopen, maar niet de mogelijkheid of het geld daarvoor hebben. Bawa Hope geeft hen deze kans waardoor ze met trots sieraden en andere producten kunnen maken. 

 

 

   

Elk TWEEDE mondkapje met 20% korting

De korting geldt alleen voor deze vrijdag en zaterdag!

Uitverkoop

Kom lekker snuffelen tussen onze wereldse uitverkoop-artikelen.

De 30% korting geldt voor alle artikelen op onze prachtige grote tafel.

Bestuurslid gezocht

Als bestuurslid bij de Wereldwinkel denk je mee over onze toekomst. In de vergaderingen nemen we daar beslissingen over, bijvoorbeeld over geld en het beleid. We vergaderen één keer in de maand. Het is een verantwoordelijke en uitdagende functie.