Metalen kunst voor aan de muur

 

Tussen de bananenbomen staat het huis van Putu, een metaalbewerker uit Bali, Indonesië. Naast zijn huis staat een kleine werkplaats. Hier worden de prachtigste wandpanelen en andere sierlijke voorwerpen van metaal gemaakt.

 

Putu heeft een paar mensen in dienst die voorwerpen knippen uit metalen bladen. Daarna slaan ze met hamers diepte en reliëf in het metaal. Dan gaan de uitgeknipte delen naar de lassers. Dat zijn eigen ondernemers die vanuit hun eigen huis werken. Ze lassen de metalen plaatjes aan elkaar met metaaldraden of door te solderen.

 

Putu haalt de producten weer op en schildert ze in zijn werkplaats.  
Putu is blij en dankbaar dat het goed gaat als producent. Daarom heeft hij als dank een kleine tempel bij zijn huis laten bouwen. Daar mogen ook zijn buren gebruik van maken. Putu en zijn personeel werken onder de voorwaarden van eerlijke handel.    

 

 

 

Hieronder een paar voorbeelden:

         

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643