Mondkapjes van krama-katoen

De nieuwste mondkapjes liggen vanaf vandaag in de winkel. Wat deze mondkapjes zo bijzonder maakt, is dat ze gemaakt zijn van de katoenen stof van Krama’s. Een krama is een traditioneel kledingstuk uit Cambodja, ze horen bij de cultuur. Het is een lange met de hand geweven sjaal.

Het is een lange met de hand geweven sjaal die ook gebruikt wordt als bandana, sarong en draagdoek voor kinderen. Een krama wordt door mannen en vrouwen gedragen. Meestal zijn ze rood of blauw. 

 

De mondkapjes die van deze stof gemaakt worden komen uit de tassenfabriek van Smateria in Cambodja. Omdat de productie van de tassen door corona bijna stil ligt, maken de 120 medewerkers nu mondkapjes. Zo wordt het personeel aan het werk gehouden. 

 

 


                                  

 

 

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643