Nieuw in de winkel: stijlvolle eco IKI tassen van Smateria

Je hebt je tas altijd bij je. Hij mag dus best een beetje opvallen. Als hij dan ook nog praktisch is, is het helemaal perfect. De tassen van Smateria springen in het oog én zijn gebruiksvriendelijk. Maar nog belangrijker: ze zijn fairtrade. De tassen worden gemaakt onder goede werkomstandigheden en van duurzaam materiaal.

Recyclen is waar het om draait. Door het opnieuw gebruiken van industriële verpakkingen en plastic afval ontstaat er een ‘eigen’ en nieuw materiaal.

 

Nadat je een IKI-tas hebt gekocht, ‘rijpt’ het materiaal aan de buitenkant. Zo wordt het rauwe in het materiaal zichtbaar. De tassen kunnen tegen water en zijn licht, sterk en van hoge kwaliteit. Door de krachtige en mooie kleuren word je meteen vrolijk! En dat hebben we nu wel nodig toch? 

 

   

Op onze bezorgservicepagina vind je nog meer tassen van de IKI-collectie die wij verkopen.

Je kunt de tassen met de hand wassen. De ritsen roesten niet, want ze zijn bewerkt met een coating. 


Meer informatie over de collectie vind je op de website van Smateria.

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze afhaal-bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997.

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!