Nieuw in ons assortiment: Haar & bodyzeep.

Verwen jezelf met natuurlijke haar & bodyzeep van Soap-n-Scent! In deze natuurlijke zeep zitten geen conserveringsmiddelen en sulfaten. Daardoor gaat de haar & bodyzeep langer mee en droogt je huid niet uit. En omdat er geen fles omheen zit, hoef je geen plastic weg te gooien. Heerlijke shampoo& bodyzeep, makkelijk om mee te nemen op vakantie en ook nog goed voor het milieu!

 

De shampoo & bodyzeep schuimt net zo goed als normale vloeibare shampoo. De zeep wordt met de hand gemaakt en heeft een natuurlijke geur. We hebben ze in twee geuren in de winkel liggen: Kaffir lime & lemon en Lavender & rosemary. Ze zijn 100 gram. De zeep heeft de kenmerken Ambachtelijk, Sociaal, Ecologisch, Biologisch en heeft het keurmerk “fair trade”. Met deze eerlijke en natuurlijke zeep is het heerlijk ontspannen!

 


Soap-n-Scent is een klein familiebedrijf aan huis in Thailand van mevrouw Pimarn Tovanabootr. Zij maakt de zeepproducten met de hulp van lokale dorpelingen die bij Pimarn in de achtertuin werken. Ze maken en snijden elk uniek stukje zeep met de hand. Alle zeep wordt van pure plantaardige oliën gemaakt. Soap-n-Scent maakt mooie en unieke producten van hoge kwaliteit en met de fijnste ingrediënten die er zijn.

 

TIP: Als je je zeep op een zeepbakje laat drogen gaat je zeep veel langer mee. Gebruik altijd een zeepbakje waar het water goed weg kan lopen, zodat de zeep niet in het water ligt.

 

Maandaanbieding

In de maand juli 20% korting op alle vogels.
(Met uitzondering van de bronzen vogels)

Lees verder >>

Systeembeheerder gezocht!

Heb je een paar uurtjes over in de week en wil je die echt nuttig besteden? Kom dan werken bij de leukste winkel van Purmerend! Onze enthousiaste vrijwilligers verkopen hier originele en eerlijke (fair trade) cadeaus. Jij zorgt er samen met een collega voor dat zij het kassawerk vlekkeloos kunnen doen. Belangrijk en dankbaar werk dus!