Nu ook op woensdagmiddag open!

Onze hernieuwde openingstijden zijn:

Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur én woensdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Omdat onze winkel klein is, laten we maximaal 2 klanten per keer naar binnen. We vragen je om gebruik te maken van het desinfectiemiddel bij de ingang. Zo helpen we elkaar om veilig te werken en winkelen.

Houd onze website en/of facebookpagina in de gaten voor de openingstijden.

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643