Olijfolie met 9 internationale awards

De olijfolie van Ladi Biosas is een feestje voor je zintuigen en heeft maar liefst negen internationale awards gewonnen! En het oog wil ook wat: de flessen zien er mooi en strak uit. We hebben ze van glas en groen keramiek. De flessen van keramiek zijn ontworpen door de Griekse kunstenaar George Vavatsis. Behalve de extra verge olijfolie hebben we ook de olijfolie met citroen. Wist je dat dat heerlijk is over je vanille ijsje?

Olijfolie van de Koroneiki olijven is een echte zeldzaamheid onder de olijfolies. De olijfolie komt uit Peloponnesos in Griekenland en wordt gemaakt onder de strengste kwaliteitsnormen van rauw voedsel. Het heeft een perfecte rijpheid en is heerlijk zacht. Je kunt de olie gebruiken bij salades, tapas, vis, dressings en toevoegen aan uw bakcreaties.

Ladi Biosas Ladi Biosas is een klein familiebedrijf in het zuiden van Griekenland; Peloponessos. De olijfolie is zuiver en niet gefilterd. Het heeft dus alle nutritionele kwaliteiten. Het motto van Ladi Biosas is: Goed leven en genieten van de simpele dingen. Met vrienden en familie genieten van het eten, gezelschap en de gezelligheid. De olijfbomen worden dicht bij elkaar gezet op 500 meter hoogte. Daardoor rijpen de vruchten langzamer, krijgen ze meer uren zonneschijn en worden ze sterker en smakelijker.

 

Behalve de olijfolie hebben we ook kruidenzouten van Ladi Biosas in de smaken; zeezout- gerookte paprika en zeezout- oregano

 

 

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643