Onze goede doelen hebben jouw steun nodig!

Elk jaar geven we een groot deel van onze winst aan goede doelen die vanuit Purmerend en omgeving geïnitieerd worden. Deze vaak kleine organisaties zetten zich actief in voor onderwijs en/of armoedebestrijding. Zij hebben door corona onze steun nu harder nodig dan normaal.

Een van de goede doelen is Samen Succes. Zij geven onder andere voorlichting over de gevaren van meisjesbesnijdenis. Doordat scholen nu dicht zijn, worden de meisjes niet meer beschermd. Meisjesbesnijdenis en gedwongen huwelijken nemen weer toe. Omdat een meisje na de besnijdenis kan worden uitgehuwelijkt, scheelt dat weer een mond te voeden. Ook krijgen de ouders hiervoor koeien.  

 

 

Het lokale team van Samen Succes organiseert daarom extra bijeenkomsten. Ook informeren ze de bevolking via de radio. Hier is extra geld voor nodig.

Wil je Samen Succes ook steunen? Ga dan naar www.samensucces.com.
Alvast bedankt namens Samen Succes!

 

 

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643