Privé shoppen na openingstijden

Sinds het begin van corona hebben wij aangepaste openingstijden. Ook kunnen er niet meer zoveel mensen tegelijk in de winkel zijn. Soms moeten klanten dan buiten wachten totdat er een plekje vrij is. Als je zeker wilt weten dat je naar binnen kunt zonder te wachten, kun je nu ook privé shoppen bij ons. Je hebt de winkel dan even voor jezelf en bent uiteraard niet verplicht om iets te kopen.

Hoe werkt het? 

Je belt naar onze winkel om een afspraak te maken (0299-316997), stuur een mail naar: inkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl  of je stuurt ons op Facebook of Instagram een privéberichtje. We kunnen de afspraak inplannen op: 

 

  • Donderdag  19 november tussen 17.00 en 19.00 uur 
  • Vrijdag 20 november tussen 17.00 en 19.00 uur 
  • Donderdag 26 november tussen 17.00 en 19.00 uur 
  • Vrijdag 27 november tussen 17.00 tot 19.00 uur. 

Mocht de donderdag- of de vrijdagavond echt niet lukken dan kijken we samen wanneer het wel schikt.
Je mag gerust iemand meenemen. Omdat onze winkel klein is, mogen er niet meer dan twee klanten binnen zijn om corona-proof te kunnen winkelen. 

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643