Regenboog-etalage voor onze LHBTI-inwoners

Onze etalage is omgetoverd tot een kleurige regenboog! Omdat we vinden dat iedereen zichzelf kan en mag zijn, steunen we met deze etalage de regenboogmaand.

Oktober staat ook in Purmerend in het teken van een betere acceptatie van onze LHBTI-inwoners. Dat staat voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen. Helaas zijn discriminatie en geweld nog steeds aan de orde van de dag. Daarom steunen wij dit initiatief van harte. 

 

Kijk voor het regenboog-programma in Purmerend op www.purmerend.nl/regenboogmaand

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643