Schelpenketting op standaard

Oorspronkelijk werden de schelpenkettingen door de inwoners van Papoea (Indonesië) gebruikt bij traditionele rituelen en ceremonies. Tegenwoordig is het een onmiskenbaar decoratief item in ieder interieur.

 

De met de hand gemaakte voorwerpen hebben mooie neutrale kleuren waardoor ze makkelijk te stylen zijn.

Ben jij ook zo dol op voorwerpen met schelpen? We hebben niet alleen schelpenkettingen, maar ook theelichthouders met schelpen,  opbergmandjes met schelpen en prachtige hangers met schelpen.


Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije op 06-81956643. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643