Seepje wast, poetst en boent de wereld schoner én mooier!

Poetsen met een goed gevoel, kan dat? Jazeker! Seepje is bijna 100% gemaakt van natuurlijke producten.

De Sapindus mukorossi vrucht is het belangrijkste ingrediënt. Deze vrucht groeit volop aan bomen in en rondom het Himalaya gebergte. In India en Nepal worden deze vruchten uit het wild geoogst. De schillen van deze vruchten hebben een natuurlijke vorm van zeep. Wanneer ze contact hebben met water laten ze spontaan hun zeep vrij! Hypoallergeen, PH-neutraal en zonder chemische processen.De natuurlijke zeepvorm is fijn voor je huid en je was! Daarbij werken de schillen ook nog eens als wasverzachter. Je kunt ze voor alle soorten was gebruiken, zelfs voor gevoelige stoffen zoals wol en zijde. De pure schillen hebben weinig geur. Maar voor de fijne ruikers onder ons zijn er bij meerdere producten etherische oliën toegevoegd.

In de winkel verkopen we handzeep, schoonmaakmiddel, vloeibaar wasmiddel en schillen om mee te wassen.

Deze week schreef de Volkskrant een leuk artikel (link) over het ontstaan en succes van Seepje. Wat een bijzonder verhaal is het toch! 

Elk TWEEDE mondkapje met 20% korting

De korting geldt alleen voor deze vrijdag en zaterdag!

Uitverkoop

Kom lekker snuffelen tussen onze wereldse uitverkoop-artikelen.

De 30% korting geldt voor alle artikelen op onze prachtige grote tafel.

Bestuurslid gezocht

Als bestuurslid bij de Wereldwinkel denk je mee over onze toekomst. In de vergaderingen nemen we daar beslissingen over, bijvoorbeeld over geld en het beleid. We vergaderen één keer in de maand. Het is een verantwoordelijke en uitdagende functie.