Styling cursus

We krijgen regelmatig mooie complimenten van klanten over onze etalage. Daar zijn we ontzettend blij mee, want we willen dat onze etalage prikkelt en nieuwsgierig maakt. Voorbijgangers kijken gemiddeld maar zo’n 7 seconden naar een etalage. Daarom zorgen we ervoor dat die van ons een echte blikvanger en visitekaartje voor de winkel is.

Styling

Twee keer per jaar geven we de hoofdetalage naast de ingang uit handen. Etaleur Machiel Haasbroek verzorgt de etalage met kerst en halverwege het jaar. Daarvoor kiezen we in overleg met onze styling- en inkoopgroep een bepaald thema. Je herinnert je vast nog de prachtige kerstetalage van afgelopen jaar. We kregen hiervoor zelfs de prijs voor de mooiste etalage van Purmerend! (Zie foto onder)

Buiten deze twee geplande momenten zijn het de dames van de styling die onze etalages aankleden. Petje af voor de dames! Iedere keer weten ze weer een mooie sfeer neer te zetten waardoor voorbijgangers even stilstaan voor de winkel.

Cursus

Om nog beter in te kunnen spelen op de trends van het moment, heeft retail styling coach Miranda Davids afgelopen maandag de cursus in de winkel gegeven. Dit gebaseerd op de ideeën van Feng Shui: rust, ruimte en balans.

Voor de komst van Miranda zijn alle schappen leeg gemaakt zodat ze met een frisse start kon beginnen. De cursus begon met een stuk theorie. Aan bod kwamen thema’s, kleuren, materialen en opstelling. Vervolgens werd alles weer ingeruimd met suggesties van haar.  

“Het was een inspirerende dag, en zijn trots op hoe de winkel er nu uitziet”, aldus een van onze styling vrijwilligers.

Onze vaste klanten zullen het verschil wel zien, en ben je nu al benieuwd hoe de winkel er uitziet na deze cursus? Er is een mooi filmpje gemaakt. Kijk je even mee?

 

  De mooiste etalage van 2019!

Elk TWEEDE mondkapje met 20% korting

De korting geldt alleen voor deze vrijdag en zaterdag!

Uitverkoop

Kom lekker snuffelen tussen onze wereldse uitverkoop-artikelen.

De 30% korting geldt voor alle artikelen op onze prachtige grote tafel.

Bestuurslid gezocht

Als bestuurslid bij de Wereldwinkel denk je mee over onze toekomst. In de vergaderingen nemen we daar beslissingen over, bijvoorbeeld over geld en het beleid. We vergaderen één keer in de maand. Het is een verantwoordelijke en uitdagende functie.