Winter wonderland in onze etalage

Heb je onze mooie kerstetalage al gespot? Vanaf een afstandje zie je een idyllisch besneeuwd winters berglandschap. Maar om hem echt goed te kunnen bekijken, moet je een stukje dichterbij komen. Daar word je meegenomen in een wonderlijke kerstsfeer. Je ziet zelfs de de ijsberen lopen tussen de huizen.

 

Als dit je nog niet in de kerststemming brengt, kom dan gerust even binnen. We hebben ook dit jaar weer de leukste kerstcadeaus! 

Zoals elk jaar maakte etaleur Machiel Haasbroek onze winteretalage. Vorig jaar kregen we daar zelfs de prijs voor mooiste etalage van Purmerend voor!

 

 

 

 

          

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643