Zuivere koffie uit de bajes

“Liever aan de bak dan in de bak”, zegt een gevangene. En zo is het! We hebben nu een wel heel bijzonder koffiemerk in onze winkel: Zuivere Koffie. Deze koffie wordt gemaakt door (ex)gevangenen en is de enige fairtrade koffie in de wereld die wordt gebrand in de bajes.

 

 

 

Bij Zuivere Koffie leren de gevangenen een echt ambacht. Door het werken in de branderij en de koffiewinkel begint het herstel al ‘binnen’. Zo krijgen ze een betere kans om mee te draaien in de samenleving en op betaald werk als ze vrij komen. Ook wordt de kans op terugval kleiner.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de winkel hebben we twee soorten bonen koffie en filterkoffie. 

Meer informatie over Zuivere Koffie vindt je op hun website.

 

 

   

 

 

 

Lieve klant

We vinden het ontzettend jammer dat de lockdown is verlengd en we je nog langer moeten missen. Daarom doen we er alles aan om je toch de mogelijkheid te bieden om dat pakje koffie, leuke cadeautje of die heerlijke sjaal te kunnen kopen. 

Op onze bezorgpagina hebben we het aantal artikelen uitgebreid. Nog meer om uit te kiezen! Zie je iets leuks of lekkers, mail dan naar verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl of bel onze collega Marije via 0299-316997. We bezorgen het gewoon bij je thuis, hoe fijn is dat!

Hopelijk zien we elkaar snel weer in de winkel!

Uitverkoop - 40% korting

In onze grote etalage zie je onze uitverkoop artikelen. Wees er snel bij want op is op! Het prachtige grote beeld op de tafel gaat ook weg met 40% korting.
Heb je interesse in een van de artikelen (ook die niet in de uitverkoop zijn), stuur een mail naar: verkoop(Verberg dit)@wereldwinkelpurmerend.nl , via een privébericht op Facebook of bel rechtstreeks naar collega Marije op 06-81956643