Maandaanbieding

In de maand mei 20% korting op alle sieraden!

De maand mei is dé beste tijd om al die prachtige sieraden in de aanbiedingen te doen, toch? Iedere moeder, oma, maar ook dochter en buurvrouw verdient een prachtig sieraad.

Wij hebben ze in alle kleuren en materialen. Denk aan klei, messing, buffelhoorn, zilver, leer, rubber en hergebruikt plastic. 

Bij aankoop van een Kazuri ketting help je mee aan het doneren van een Chakula Box aan de vrouwen die deze prachtige kettingen maken. De box is gevuld met levensmiddelen en 3 herbruikbare mondkapjes. Deze box is hard nodig want de werkplaats is tijdelijk gesloten vanwege de lockdown in Kenia.

Maandaanbieding

In de maand mei ook 20% korting op de Biologische koffie.

De biologische koffie van Café de Origen is een kwaliteit fair trade koffie geproduceerd door kleine boeren. De koffie groeit o.a. op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië.

Het Eko-keurmerk garandeert u dat deze koffie 100% biologisch is geproduceerd. De koffie heeft een vol aroma en een verfijnde afdronk.

Maandaanbieding

In de maand juni 20% korting op onze winterse kussens.

Deze trendy kussens passen in bijna elk interieur.  Mooi op de bank, of samengesteld op bed. Geen kussen is hetzelfde. Geïnspireerd door de natuur met een authentieke touch.

 

De aanbieding geldt niet voor de kussens van Frida Kahlo en de dieren kussens.