Laatste nieuws

Bikkels voor echte bikkels

Heb je deze kokers met chocolade bolletjes al gezien in de winkel? Ze heten Bikkels. Elke bikkel heeft een eigen smaakcombinatie, steeds gewone chocolade met daarnaast een speciale smaak. In de koker zitten 10 verschillende bikkels. Nu de examentijd weer aanbreekt een leuk cadeautje om de leerlingen een steuntje in de rug te geven (of om later bij het slagen te kunnen geven). Maar ook voor Moederdag, iemand die iets bijzonders deed of doorstond of gewoon zomaar een lekker cadeautje dat vast gewaardeerd wordt. Voor elke Bikkel een traktatie.

Hoe eet je deze Bikkels?
De chocolade bolletjes hebben een allitererende naam zoals: ‘avontuurlijke appel’, fruitig framboos’, geweldige gember, ‘vrolijke vanille’’ en ‘woeste walnoot’. Om deze Bikkels goed te kunnen proeven is er een stappenplan, dat handig is om vóóraf te lezen:
1) Neem een Bikkel in je mond 2) neem een slok koffie of thee 3) laat de chocolade in je mond smelten 4) sluit je ogen 5) geniet van het moment 6) is de Bikkel op en de koffie of thee nog niet? 7) neem er dan gewoon nog één.. . Let op: Niet op bijten !!
Ontstaan van de Bikkel:
De ervaren bakker Dennis van Marion uit Baarn wilde eens iets anders uitproberen. Hij ging aan de slag met vormen, chocolade en aroma’s. Het resultaat werden de tweekleurige bolletjes, de Bikkels. Gemaakt van kwaliteitschocolade met natuurlijke smaakaroma’s. De perfecte balans tussen de chocolade en de aroma’s geven een unieke smaakbeleving voor jong en oud. Zelfs als je niet zo van chocolade zou houden.