Laatste nieuws

20% korting op alle Doppers op 13 mei 2022

De Dopper flessen zijn steeds bekender aan het worden, inmiddels zijn er ook allerlei soorten van. De originele flessen werden gemaakt om de wegwerpflesjes te vervangen. Ze zijn gemaakt van herbruikbaar plastic. Maar daarna zijn er ook glazen flessen gekomen en de thermoflesvariant. Voor elk gewenst doel en elke smaak zijn er genoeg keuzes mogelijk, ook wat de kleuren betreft. Welke kies jij?

 


Voordelen van deze flessen
Elke minuut belandt er een vrachtlading plastic afval in onze oceanen. In diezelfde minuut gaan er één miljoen plastic wegwerpflessen over de toonbank. Door de Dopper fles te gebruiken help je mee deze vervuiling tegen te gaan. Bovendien: elke verkochte Dopper draagt bij aan onderwijs over plasticvrije oceanen en projecten voor schoon drinkwater. Zo worden er in ontwikkelingslanden waterputten, pompen en latrines gebouwd. Op die manier help je de mensen daar én door kraanwater te gebruiken bespaar je zelf veel op kosten voor wegwerpflesjes. 

Ontwerp
De Doppers zijn ontworpen door de Zeeuwse designer Rinke van Remortel. Ze passen in iedere tas, ze zijn zowel in de handafwas als met de vaatwasser schoon te maken. Ze zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee.

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>