Laatste nieuws

20% korting op bepaalde producten van Only Natural en tijdens de Sieradenparty in de avond op 11 mei 2022

Tijdens de 2e Actiedag van de feestweek zijn er overdag mooie kussens, tassen en schalen van Only Natural met korting te koop.

Tijdens de Sieradenparty vanaf 19.30 geldt de 20% korting op alle sieraden.

De aanbieding  van de Only Natural kussens geldt voor de kussens met een afbeelding van een bekende Mexicaanse kunstschilderes. De  katoenen kussens worden gemaakt in India . Ook de tassen en schalen van de importeur Only Natural zijn in de aanbieding.  De  boeren die de grondstoffen leveren en de werknemers die de producten maken krijgen een eerlijk loon en werken in goede omstandigheden. Er is géén kinderarbeid, kinderen gaan naar school. Ook wordt er zo duurzaam mogelijk gewerkt.

De sieraden komen uit diverse werelddelen en zijn van allerlei materialen. Zo zijn er sieraden van Ellilta (uit kogelhulzen gemaakte sieraden), de sieraden van Simbolica met een dieper liggende betekenis, sieraden van Kantha (van stoffen uit oude sari's) enz.
Tijdens de sieradenparty in de avond krijg je bij aankoop ook een cadeautje én er zijn dan hapjes en drankjes. Geef je nog snel op in de winkel!
 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>