Laatste nieuws

20% korting op bepaalde producten van Only Natural en tijdens de Sieradenparty in de avond op 11 mei 2022

Tijdens de 2e Actiedag van de feestweek zijn er overdag mooie kussens, tassen en schalen van Only Natural met korting te koop.

Tijdens de Sieradenparty vanaf 19.30 geldt de 20% korting op alle sieraden.

De aanbieding  van de Only Natural kussens geldt voor de kussens met een afbeelding van een bekende Mexicaanse kunstschilderes. De  katoenen kussens worden gemaakt in India . Ook de tassen en schalen van de importeur Only Natural zijn in de aanbieding.  De  boeren die de grondstoffen leveren en de werknemers die de producten maken krijgen een eerlijk loon en werken in goede omstandigheden. Er is géén kinderarbeid, kinderen gaan naar school. Ook wordt er zo duurzaam mogelijk gewerkt.

De sieraden komen uit diverse werelddelen en zijn van allerlei materialen. Zo zijn er sieraden van Ellilta (uit kogelhulzen gemaakte sieraden), de sieraden van Simbolica met een dieper liggende betekenis, sieraden van Kantha (van stoffen uit oude sari's) enz.
Tijdens de sieradenparty in de avond krijg je bij aankoop ook een cadeautje én er zijn dan hapjes en drankjes. Geef je nog snel op in de winkel!
 

Mei aanbiedingen verlengd

De aanbiedingen van de maand mei die t/m 13 mei gepland waren, zijn vanwege het succes nog verlengd! Kom daarom gebruik maken van 20 % korting op een aantal producten die nog maar een korte tijd in de winkel verkrijgbaar zijn.
Dit geldt voor de 
1) Zeepjes en zeephouders
2) Dolores (Mexicaans) aardewerk en 
3) De Cooking bags (stooftassen).

Deze aanbiedingen lopen nog net tot aan Vaderdag, t/m uiterlijk 17 juni.
Lees verder>>

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: