Laatste nieuws

Cadeautip van Jan

Mijn naam is Jan Kroese en als nieuwe vrijwilliger is het extra leuk om in de Wereldwinkel rond te dwalen en het steeds veranderende assortiment te ontdekken. Ik ben op zoek naar mijn persoonlijke cadeautip. Dit heb ik gevonden in de chocola. Ben (als kind van een chocolatier) altijd al dol geweest op chocolade en als het dan ook nog eens super duurzame is, dan heb je mij om.

 

 

 

 

‘Ik ben sinds een paar maanden als vrijwilliger verbonden aan de Wereldwinkel en ga me, samen met collega Janneke, bezighouden met de vraag hoe we Purmerenders warm kunnen krijgen voor ons streven naar een Fairtrade gemeente. Als je dan gevraagd wordt om een cadeautip uit te kiezen, dan is die keuze voor mij als zoon van een chocolatier niet moeilijk. Ik ga voor de chocolade. En dan natuurlijk de super duurzame. Ik kies de Zeiltjes, gemaakt van cacaobonen die met een zeilschip vanuit Zuid-Amerika naar Amsterdam worden verscheept en daar op duurzame manier worden verwerkt tot chocola. Het eindproduct wordt vervolgens per fiets naar de afnemers gebracht. Duurzamer kan gewoon niet.’

Alle blokzepen en zeephouders

Een heerlijk cadeau voor jezelf of om iemand te verwennen: diverse zeepproducten en zeephouders zijn nog steeds met 20% korting te koop!
Deze producten komen van verschillende leveranciers. De grootste keuze vind je bij de collectie van Botma & Van Bennekom, maar ook de zeepjes van Lastforrest (Fairitems) en de zeephouders van andere importeurs mogen met korting met je mee. Kom een mooi en lekker geurend zeepje kopen evt. met een fraaie zeephouder erbij.
 

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: