Laatste nieuws

Feestelijke acties van 10-14 mei

In mei zijn we jarig, dus trakteren wij! In de feestweek van 10-14 mei heeft elke dag een ander product 20% korting en je ontvangt bij je aankoop een leuke attentie. Op 14 mei hebben we een extra speciale Actiedag! Vanaf 1 mei doen we een KASSABON-ACTIE. De trekking vindt plaats op zaterdag 14 mei.

 

  • Dinsdag 10 mei op het Mexicaans aardewerk van Esperanza
  • Woensdag 11 mei op alle Frida-producten van Only Natural.
    Woensdagavond organiseren wij een SIERADENPARTY. Jane Veenstra, eigenaar van Fairitems, geeft die avond een presentatie en je ontvangt alleen die avond 20% korting op alle sieraden. Je kunt je hiervoor opgeven in de Wereldwinkel.
  • Donderdag 12 mei op Kantha Kimono's en tassen van Happy Lona
  • Vrijdag 13 mei op de Doppers
  • Zaterdag 20% korting een extra special Actiedag!. Deze feestdag is niet te missen, want we organiseren een kleine markt rond de winkel met onder andere een proeverij met producten uit ons assortiment. Klik hier voor het feestprogramma.

Benieuwd naar de geschiedenis van de Wereldwinkel? In samenwerking met Vereniging Historisch Purmerend bieden we deze week een tentoonstelling over een halve eeuw Wereldwinkel in Purmerend. Je bekijkt het gezellig in de winkel, wij zorgen voor een hapje en drankje.

 

 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>