Laatste nieuws

Met een koperen waterfles blijf je fit en help je een ander

Wat is hij mooi, deze koperen waterfles! Deze knapperd heeft niet alleen een mooi uiterlijk. Als je water in een koperen fles een nacht laat ‘trekken’, verrijken en zuiveren de waardevolle mineralen uit het koper het water. Het helpt bovendien het plastic afval verminderen en het water smaakt lekkerder dan uit een plastic fles. Daarnaast heeft het volgens de Ayurveda antibacteriële eigenschappen en zorgt het voor een natuurlijke ontgifting in je lijf. De koperen fles is gemakkelijk in je tas mee te nemen; hij is 7 x 21 cm. De kunststof ring in de dop zorgt ervoor dat de fles niet lekt.

Gebruiksaanwijzing van de fles

Drink alléén water uit de koperen waterfles. Koffie en andere dranken kunnen het koper aantasten. Schoonmaakadvies: met warm water en kleine hoeveelheid vloeibare zeep afwassen. De glans van het koper kan minder worden na een tijdje. Om het weer glanzend te krijgen kun je wat zout gebruiken en een citroen. Laat het zout oplossen in het citroensap, poets dan voorzichtig de buitenkant en spoel af met water. Vergeet niet om de fles goed te laten drogen.

Over de importeur

In 2007 richtte Raja een eigen bedrijf op met de naam Siddharth Imports, gericht op de fair trade import van Indiase handgemaakte goederen. De naam is gebaseerd op het verhaal van de prins Siddhart. Deze prins wilde het lot van de mensen verbeteren. Net als deze prins wil Siddarth Imports de arbeidsomstandigheden in een achtergestelde samenleving in India verbeteren. Door de producten tegen een eerlijke prijs te verkopen, is een beter bestaan voor de arbeiders en hun gezinnen mogelijk. Daarnaast wordt met de winst een onderwijsproject in India ondersteund voor tehuizen met weeskinderen. Zo is er dubbel profijt door de verkoop van de producten. Regelmatig wordt de collectie vernieuwd.

 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>