Laatste nieuws

Olijfolie; nu met 20% korting!

De olijfolie van Ladi Biosas is een feestje voor je zintuigen en heeft maar liefst negen internationale awards gewonnen! En het oog wil ook wat: de flessen zien er mooi en strak uit. We hebben ze van glas en keramiek. De flessen van keramiek zijn ontworpen door de Griekse kunstenaar George Vavatsis.

 

 

Olijfolie van de Koroneiki olijven is een echte zeldzaamheid onder de olijfolies. De olijfolie komt uit Peloponnesos in Griekenland en wordt gemaakt onder de strengste kwaliteitsnormen van rauw voedsel. Het heeft een perfecte rijpheid en is heerlijk zacht. Je kunt de olie gebruiken bij salades, tapas, vis, dressings en toevoegen aan uw bakcreaties.

Ladi Biosas Ladi Biosas is een klein familiebedrijf in het zuiden van Griekenland; Peloponessos. De olijfolie is zuiver en niet gefilterd. Het heeft dus alle nutritionele kwaliteiten. Het motto van Ladi Biosas is: Goed leven en genieten van de simpele dingen. Met vrienden en familie genieten van het eten, gezelschap en de gezelligheid. De olijfbomen worden dicht bij elkaar gezet op 500 meter hoogte. Daardoor rijpen de vruchten langzamer, krijgen ze meer uren zonneschijn en worden ze sterker en smakelijker.

 

 

 

 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>