Laatste nieuws

Vrijdag 14 januari 2022 staan wij ook op de markt!

Vrijdag 14 januari is er tussen 10.00 en 16.00 uur een extra markt in de binnenstad, waarbij alle ondernemers één kraam mogen inrichten. Wij doen ook mee en je bent van harte welkom! Die dag geven we extra korting op sommige producten.

De gemeente heeft op verzoek van het Binnenstad Ondernemers Fonds (BOF) besloten om deze extra markt te houden. De gemeente betaalt de huur voor de kramen. Ze worden naar voorbeeld van de Lente Koopjes Markt geplaatst. Dat betekent dat er geen kramen komen in de straten Padjedijk, Hoogstraat, Strada, Nieuwstraat en Westerstraat. 

We hopen je te zien vrijdag, want de ondernemers in de binnenstad hebben je steun hard nodig! 

Werken bij de wereldwinkel

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde:
Medewerker PR & communicatie

Heb je affiniteit met of ervaring in PR en communicatie, en leg je makkelijk contacten? Als medewerker PR en communicatie werk je aan het verhogen van onze naamsbekendheid en zorg je ervoor dat onze winkel in de regio bekend staat als dé fair trade cadeauwinkel. Verder ben je eindverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van onze website en nieuwsbrief. Onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van de fair trade cadeauartikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast gezellig dus ook heel zinvol!
Lees verder >>

Lokaal kerstpakket cadeau

Heb jij een lokaal kerstpakket cadeaukaart ingewisseld voor een leuk, origineel cadeau uit onze winkel? Houdt er dan rekening mee dat je deze voor 28 februari ophaalt in de winkel.