Laatste nieuws

Schattige paastakhangers van vilt van Sjaal met een verhaal

Heb je ze al gezien in de winkel? We hebben allerlei leuke hangers voor aan je paastakken of lieve diertjes om neer te zetten. Er zijn muisjes, konijntjes en schaapjes die gemaakt zijn van vilt door vrouwen in Nepal. Sjaal met een verhaal maakt met deze diertjes jou én de maaksters blij.

 

Een beter leven voor vrouwen in Nepal
Het begon allemaal toen Inge Hoogesteger een bezoek bracht aan Nepal. Ze was onder de indruk van de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen daar, ondanks de zware omstandigheden. Inge voelde zich meteen op haar gemak en wilde iets doen. Ze kocht een paar sjaals om te verkopen in Nederland om de vrouwen daar te helpen.De vrouwen konden door de opbrengsten hun leven verbeteren en het kindertehuis kreeg ook meer inkomen. Daarna stroomden de bestellingen binnen en kwamen er steeds meer producten bij. Nu zijn meer dan duizend vrouwen economisch onafhankelijk, wat een enorme invloed heeft op hun leven en dat van hun kinderen. Winst is niet het doel, maar het bijdragen aan een beter een betere wereld wel.

De projecten van Sjaal met Verhaal
Het bijdragen aan een betere wereld doet Sjaal met Verhaal niet alleen met het ondernemen, maar ook met het ondersteunen van verschillende projecten. Denk aan het bouwen van een medische post en ook het kindertehuis (waar het allemaal begon) kan nog steeds rekenen op steun. In tijden van crisis zet Sjaal met Verhaal extra stappen om de gemeenschap te helpen.
Er is altijd overleg met de ondernemers in Nepal om nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoefte van de Nederlandse markt. Zo is er steeds weer iets nieuws te vinden bij Sjaal met Verhaal, passend bij het seizoen en de trends. Zo ook dit keer met deze paasdieren. Wil je iets anders? We hebben óók kaboutertjes en feetjes van vilt!

 

    
  
   
 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>