Laatste nieuws

Wereldwinkel kraam bij 'Wij allemaal' tijdens hun Zomerfair op 18 juni 2022

Het Inloophuis ‘Wij allemaal’ heeft op zaterdag 18 juni van 11.00 tot 15.00 uur een Zomermarkt. Hier zijn allerlei spullen te koop, zoals kleding, boeken, creatieve artikelen enzovoort. De Wereldwinkel staat er met een eigen kraam met allerlei producten. Zo zijn er bijvoorbeeld de kettingen met Kazuri kralen, bepaalde kleuren Doppers en enkele kleine festivaltasjes te koop met een aardige korting. 20% van de opbrengst van de verkopen gaat naar de stichting Wij allemaal. Als je iets koopt bij onze kraam steun je dus dubbel andere mensen! De mensen die de producten maken én de mensen die het Inloophuis draaiend weten te houden. Alle reden om ons een bezoek te brengen op zaterdag 18 juni.

Het Inloophuis Wij allemaal
Dit is  al jaren te vinden aan de Burg. D. Kooijmanweg 11-13, het is er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Dit geldt voor zowel de getroffenen zelf als voor mensen in hun omgeving. Er zijn diverse mogelijkheden voor hulp. Een goed gesprek, gewoon elkaar ontmoeten en diverse therapieën behoren tot het aanbod.
Het Inloophuis is onderdeel van een stichting en wordt door vrijwilligers gerund. Er worden géén subsidies ontvangen, dus is men volledig afhankelijk van giften en donaties. Er zijn diverse activiteiten, zoals sponsorlopen, verwendagen en modeshows en zo ook deze Zomermarkt.Op 4 juli 2021 zag onze kraam er zo uit.

 

Maandaanbieding juli is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>