Laatste nieuws

Wereldwinkel kraam bij 'Wij allemaal' tijdens hun Zomerfair op 18 juni 2022

Het Inloophuis ‘Wij allemaal’ heeft op zaterdag 18 juni van 11.00 tot 15.00 uur een Zomermarkt. Hier zijn allerlei spullen te koop, zoals kleding, boeken, creatieve artikelen enzovoort. De Wereldwinkel staat er met een eigen kraam met allerlei producten. Zo zijn er bijvoorbeeld de kettingen met Kazuri kralen, bepaalde kleuren Doppers en enkele kleine festivaltasjes te koop met een aardige korting. 20% van de opbrengst van de verkopen gaat naar de stichting Wij allemaal. Als je iets koopt bij onze kraam steun je dus dubbel andere mensen! De mensen die de producten maken én de mensen die het Inloophuis draaiend weten te houden. Alle reden om ons een bezoek te brengen op zaterdag 18 juni.

Het Inloophuis Wij allemaal
Dit is  al jaren te vinden aan de Burg. D. Kooijmanweg 11-13, het is er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Dit geldt voor zowel de getroffenen zelf als voor mensen in hun omgeving. Er zijn diverse mogelijkheden voor hulp. Een goed gesprek, gewoon elkaar ontmoeten en diverse therapieën behoren tot het aanbod.
Het Inloophuis is onderdeel van een stichting en wordt door vrijwilligers gerund. Er worden géén subsidies ontvangen, dus is men volledig afhankelijk van giften en donaties. Er zijn diverse activiteiten, zoals sponsorlopen, verwendagen en modeshows en zo ook deze Zomermarkt.Op 4 juli 2021 zag onze kraam er zo uit.

 

Mei aanbiedingen verlengd

De aanbiedingen van de maand mei die t/m 13 mei gepland waren, zijn vanwege het succes nog verlengd! Kom daarom gebruik maken van 20 % korting op een aantal producten die nog maar een korte tijd in de winkel verkrijgbaar zijn.
Dit geldt voor de 
1) Zeepjes en zeephouders
2) Dolores (Mexicaans) aardewerk en 
3) De Cooking bags (stooftassen).

Deze aanbiedingen lopen nog net tot aan Vaderdag, t/m uiterlijk 17 juni.
Lees verder>>

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: