Laatste nieuws

Zomeruitverkoop! 20% korting op verschillende producten

Ja, je leest het goed, we hebben veel producten in de uitverkoop! Dat doen we om weer ruimte te maken voor een nieuw assortiment. Door regelmatig te wisselen van artikelen kunnen onze producenten in ontwikkelingslanden vaker hun handelswaar via de Wereldwinkel verkopen.

Het goede nieuws is dat de korting die jij krijgt niet van de omzet van de makers afgaat. Zij hebben namelijk al een eerlijke prijs gekregen. De korting krijg je van ons. Zo heb jij voordeel van de actie en onze producenten ook. Een win-win actie dus!

Kom daarom met een gerust hart snuffelen tussen onze wereldse uitverkoop-artikelen.

De houten katten (zie bericht 8 augustus) en  de Rayon pareo's/sarongs/doeken (van Peaceful People) uit Indonesië, maar ook de mandjes met schelpen en de set van drie manden van Earthware; en de manden van Return to Sender, waar je een tuinkaars in kunt doen; ze zijn allemaal met 20% korting te koop. Verder zijn er natuurlijk nog de aanbieding van 20% korting op het Tunesisch aardewerk en de tijdelijke korting op de Doppers. We wisselen de kortingen soms af, dus hou Facebook en de Website in de gaten!

Maandaanbieding oktober 2022 Kaarsen met 20% korting

Het is alweer oktober en dat betekent kortere, koude dagen. Wat is het dan heerlijk om het thuis gezellig te maken met kaarsen. We hebben veel verschillende soorten kaarsen en deze maand zijn ze allemaal met 20% korting!
 Lees verder>>