Wonen

We hebben een ruime keuze aan fair trade en duurzaam gemaakte artikelen voor huis en tuin. De één heel herkenbaar uit verre streken, de ander verrassend trendy en modern. Zo hebben we naast de artikelen op de foto ook prachtige vrouwen beelden uit Mexico, kleurrijke kussens uit India en dieren van oud metaal uit Zimbabwe. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Eten en tafelen

Inspiratie nodig voor in de keuken of op tafel? Bij ons kijk je je ogen uit. Van opnieuw gebruikt glas uit Portugal en Italië tot prachtige schalen uit Tunesië. Ook hebben we een vaste voorraad ‘food’ in de winkel. Naast koffie, thee en suiker hebben we bijvoorbeeld ook lekkere curry's. En vergeet ons heerlijke tafelwaters niet. Laat je verrassen in onze winkel.

Mode

Zoek je sieraden of sjaals die niet zo doorsnee zijn, met een goed verhaal en een goed gevoel? Dan ben je bij ons op het goede adres. Er zit voor iedereen wel iets bij. Denk aan zelf gemaakte kralenkettingen van Kazuri of een horloge van bamboe. Of ga je liever voor een heerlijk geborstelde zachte sjaal in warme kleuren? We helpen je graag.  

Geluk en spiritualiteit

We hebben een uitgebreid assortiment cadeautjes uit verschillende landen die symbool staan voor geluk en spiritualiteit. Zo zijn er geluks-poppentjes uit Brazilië, Tibetaanse gebedsvlaggen en reis-boeddha's uit Thailand. Tevens hebben we een ruime keuze aan zilveren hangers met een symbolische betekenis. Iedereen kan wel een beetje geluk gebruiken, toch?

Kaarten

In deze leuke verzameling verkopen we allerlei notitieboeken, kookboeken en blocnotes. En natuurlijk heel veel wenskaarten. Behalve wereldse wenskaarten hebben we ook kaarten met zaadjes. Hoe leuk is dat om te krijgen en te geven.