Laatste nieuws

Beestachtig goede beelden van hout

Met deze mooie houten dieren van Wayan maak je iedereen blij. Leuk voor een verjaardag en voor dierenliefhebbers. Of geef ze cadeau aan jezelf! De uilen en katten die je in onze winkel kunt kopen, zijn echt een sieraad voor in je huis.

 

Deze dierenbeelden worden gemaakt door Wayan, een kleine producent in Bali, Indonesie. Hij woont samen met zijn familie in Gianyar (een dorpje in het midden van Bali) aan een lange winkelstraat. Hier heeft hij een kleine winkel met daar direct achter een kleine werkplaats. Zijn capaciteit is niet groot. Maar wat hij maakt is van goede kwaliteit. Hij droogt bijvoorbeeld het hout in zijn eigen oven waardoor het minder snel scheurt. Soms droogt hij zijn houtsnijwerken op de stoep voor zijn winkel
.
Wayan is een hele creatieve en hardwerkende producent. Hij denkt graag mee over nieuwe producten en doet zijn best om nieuwe ideeën uit te werken. Wayan werkt vooral met Albizia hout. Dit is een lichtgewicht houtsoort dat veel in Indonesië voorkomt.  

Importeur Mundomi helpt hem om verder te ontwikkelen en ondersteunt hem door regelmatig orders te plaatsen.

 

 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>