Laatste nieuws

Bijenwas; een veelzijdig product.

De bijenwas zeepjes van Green Forest zijn met de hand gemaakt en 100% natuurlijk. De zeep is er in zes heerlijke geuren.

Bijenwas is een vettige stof die honingbijen maken om hun honingraten mee op te bouwen en wordt al eeuwenlang gebruikt door mensen uit verschillende culturen. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van boten of het vullen van de gaatjes in het gebit.

Voordelen van bijenwas
Bijenwas heeft net als honing veel voordelen voor ons haar en onze huid. Bijenwas zorgt ervoor dat je huid stevig blijft en niet uitdroogt. Het remt ontstekingen en kalmeert de geïrriteerde huid. Daarbij verzorgt bijenwas de huid goed door de antibacteriële en hydraterende werking. Daarom zit bijenwas vaak in huidverzorgingsproducten.Bijenwas wrap
De bijenwas zeepjes die we verkopen in de winkel zijn verpakt in een bijenwas wrap. Dat ziet er mooi en bijzonder uit, dus ook leuk om cadeau te geven. Deze wraps zijn van katoenstof, bewerkt met de biologische bijenwas. Je kunt ze gebruiken bij het bewaren van eten of het afsluiten van doosjes of schalen.  Lekker duurzaam en je gebruikt minder plastic!
Wil je wel de bijenwas wrap maar geen zeepje, dan is dat helemaal geen probleem. We verkopen ze namelijk ook los. In de verpakking zitten drie wraps in verschillende kleuren en maten.

Hoe te gebruiken
Door de velletjes in je handen op te warmen worden de wraps buigzaam. Ze zijn makkelijk schoon te maken met warm water en dan dus weer opnieuw te gebruiken! De wraps gaan ongeveer vier tot zes maanden mee.

 

 

Werken bij de wereldwinkel

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde:
Medewerker PR & communicatie

Heb je affiniteit met of ervaring in PR en communicatie, en leg je makkelijk contacten? Als medewerker PR en communicatie werk je aan het verhogen van onze naamsbekendheid en zorg je ervoor dat onze winkel in de regio bekend staat als dé fair trade cadeauwinkel. Verder ben je eindverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van onze website en nieuwsbrief. Onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van de fair trade cadeauartikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast gezellig dus ook heel zinvol!
Lees verder >>

Lokaal kerstpakket cadeau

Heb jij een lokaal kerstpakket cadeaukaart ingewisseld voor een leuk, origineel cadeau uit onze winkel? Houdt er dan rekening mee dat je deze voor 28 februari ophaalt in de winkel.