Laatste nieuws

Bite to fight chocolade: voor een betere toekomst van cacaoboeren

Zet je tanden in deze chocolade van Oxfam Novib! Niet alleen super lekker, je draagt met elke hap ook bij aan een betere toekomst van cacaoboeren en hun gezinnen. Ook steun je een vrijwilligersbeweging die via acties, campagnes en beleidswerk strijdt voor een volledig duurzame cacaosector.

 

Oxfam Novib betaalt een fors hogere prijs aan de boeren waardoor zij kunnen investeren in duurzame teelttechnieken en andere gewassen naast cacao. De gemiddelde boer in Ivoorkust, waar de cacao van de Bite to Fight-chocolade vandaan komt, verdient vandaag slechts een derde van een leefbaar inkomen. Die kloof kan alleen gedicht worden wanneer de hele chocoladesector bereid is een eerlijke prijs te betalen.  

De gemiddelde repen chocolade zijn 180 gram. De Bite to Fight-chocolade bevat maar liefst 200 gram! We hebben ze in de smaken puur en melk. Geniet ervan!  

 

Alle blokzepen en zeephouders

Een heerlijk cadeau voor jezelf of om iemand te verwennen: diverse zeepproducten en zeephouders zijn nog steeds met 20% korting te koop!
Deze producten komen van verschillende leveranciers. De grootste keuze vind je bij de collectie van Botma & Van Bennekom, maar ook de zeepjes van Lastforrest (Fairitems) en de zeephouders van andere importeurs mogen met korting met je mee. Kom een mooi en lekker geurend zeepje kopen evt. met een fraaie zeephouder erbij.
 

Vacature Medewerker PR & Communicatie

De Wereldwinkel Purmerend zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker voor de werkgroep PR & Communicatie.
Voor verdere informatie zie: