Laatste nieuws

Bite to fight chocolade: voor een betere toekomst van cacaoboeren

Zet je tanden in deze chocolade van Oxfam Novib! Niet alleen super lekker, je draagt met elke hap ook bij aan een betere toekomst van cacaoboeren en hun gezinnen. Ook steun je een vrijwilligersbeweging die via acties, campagnes en beleidswerk strijdt voor een volledig duurzame cacaosector.

 

Oxfam Novib betaalt een fors hogere prijs aan de boeren waardoor zij kunnen investeren in duurzame teelttechnieken en andere gewassen naast cacao. De gemiddelde boer in Ivoorkust, waar de cacao van de Bite to Fight-chocolade vandaan komt, verdient vandaag slechts een derde van een leefbaar inkomen. Die kloof kan alleen gedicht worden wanneer de hele chocoladesector bereid is een eerlijke prijs te betalen.  

De gemiddelde repen chocolade zijn 180 gram. De Bite to Fight-chocolade bevat maar liefst 200 gram! We hebben ze in de smaken puur en melk. Geniet ervan!  

 

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>