Laatste nieuws

Cakemix van Pineut

Sinds kort in de winkel: nieuwe smaken van de Pineut cake bakmix. De smaken Lemon Poppy cakemix en de Italiaanse Amaretti cakemix.

Deze mixen zijn makkelijk in het gebruik. Kies je voor de maanzaad- citroen cake of voor de amandel-bitterkoekjes cake? Probeer ze maar eens uit en geniet. Of onthoud het voor een leuk cadeautje. Het is tenslotte bijna vaderdag en er hopen een hoop jongeren te slagen voor hun examen. Trakteer iemand op een lekkere cake of geef de mix zodat ze zelf iets lekkers kunnen maken.

De mixen:
De maanzaad-citroen cake (oftewel Lemon Poppyseed cake) mix maak je met makronen, citroensmaak en maanzaad. Je hoeft alleen maar eieren,boter en een snufje zout toe te voegen en volgens de gebruiksaanwijzing te bakken in de oven. Binnen de kortste keren verspreidt de heerlijke geur van citroen en de knapperige textuur van maanzaadjes zich door je keuken.
De Italiaanse Amaretti cakemix bevat  Italiaanse amandelen en bitterkoekjes. Voeg ook hier enkel eieren en boter toe en bak voor een hemelse traktatie die een subtiele crunch van amaretti geeft.
Verras vrienden en familie. Een smaakvol geschenk voor elke gelegenheid. Eenvoudig, heerlijk en altijd een succes. Laat je verleiden door de smaak van Pineut.

Pineut
Pineut is een bedrijf, een club, met vrijzinnige aanpakkers met een missie: het realiseren van gelijke kansen voor iedereen. Daarom zijn de werknemers deels mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt. Soms leren ze zoveel bij, dat ze kunnen doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Het bedrijf richt zich ook op de ‘Sustainable Development Goals’, met de focus op waardig werk en economische groei, ongelijkheid verminderen en verantwoorde consumptie en productie. Zo worden de genietmomentjes voor jou ook directe kansen voor een ander. Men hoopt met de ‘do it yourself’ producten de liefde voor mooie ingrediënten aan te wakkeren en je te inspireren tot meer lekkers zelf te maken. Een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer!