Laatste nieuws

De cadeautip van: Tonny

In de Wereldwinkel werken we met zo'n dertig enthousiaste vrijwilligers. Elke maand geeft een van hen zijn of haar cadeautip. Deze maand de cadeautip van Tonny.

Tonny werkt al elf jaar voor de Wereldwinkel Purmerend. Ze kwam voor die tijd al graag in de winkel als klant. Ze genoot vooral van de mooie cadeauartikelen en fijne sfeer. Toen ze stopte met werken en er een vacature open stond, besloot ze de uitdaging aan te gaan. Tonny heeft binnen de Wereldwinkel meerdere functies. Ze staat als medewerker in de winkel en maakt het werkrooster. “Dit kan ik op mijn gemakje thuis doen. Ik vind dat prettig, want het maken van het rooster is altijd weer een puzzel. Gelukkig krijg ik het elke maand rond. In de winkel vind ik het leuk om op zoek te gaan naar de juiste artikelen voor onze klanten en deze mooi in te pakken.” '

Verder beheert Tonny samen met een collega het lief- en leedpotje. Dat potje is bedoeld voor een bloemetje of kaartje voor collega’s. “We zijn er voor elkaar in goede en slechte tijden. We hebben een leuk team met gezellige vrijwilligers. Als voorzitter van de werkgroepvergaderingen vind ik het daarom nog wel eens lastig om binnen de tijd te blijven.”


Olijfolie met negen internationale awards

De cadeautip van Tony zijn de producten van Ladi Biosas. “Ik geef graag cadeautjes en vind het leuk als het producten zijn die mensen kunnen nuttigen. Ladi Biosas heeft heerlijke oliën en kruidenzouten. De olijfolie zit in prachtige keramieken flesjes die niet alleen leuk zijn om te geven maar ook om zelf in de keuken neer te zetten. In combinatie met het heerlijke keukenzout heb je een perfect product om cadeau te geven.”

De olijfolie van Ladi Biosas is een feestje voor je zintuigen en heeft maar liefst negen internationale awards gewonnen! En het oog wil ook wat: de flessen zien er mooi en strak uit. We hebben ze van glas en keramiek. De olijfolie heeft een perfecte rijpheid en is heerlijk zacht. Je kunt de olie gebruiken bij salades, tapas, vis, dressings en toevoegen aan uw bakcreaties.
Meer informatie over de olijfolie van Ladi Biosas

 

Maandaanbieding december

20% korting op alle Sjaals