Laatste nieuws

De Dopper Insulated fles Update - 2 nieuwe kleuren; paars en geel

De Dopper waterfles is inmiddels al aardig bekend geraakt. Door te kiezen voor deze flessen komt er géén extra plastic in de oceanen. Belangrijk voor al het leven op aarde. De Dopper Insulated is er nu in 2 nieuwe kleuren: Throwback Lilac (paars) en Lemon Crush (geel). De andere kleuren van de flessen zijn er natuurlijk ook nog steeds, van zwart, wit en grijs tot in alle kleuren van de regenboog.

De Insulated fles houdt je drinken 9 uur warm of 24 uur koud. Dat is nog eens een lekkere opkikker of verfrissing!
Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten, 350 ml en 580 ml. Kies het voor jou geschikte formaat om mee te nemen. Bovendien is de dop ook als bekertje te gebruiken, dat is even handig!

Voordelen van deze flessen
Elke minuut belandt er een vrachtlading plastic afval in onze oceanen. In diezelfde minuut gaan er één miljoen plastic wegwerpflessen over de toonbank. Door de Dopper fles te gebruiken help je mee deze vervuiling tegen te gaan. Bovendien: elke verkochte Dopper draagt bij aan onderwijs over plasticvrije oceanen en projecten voor schoon drinkwater. Zo worden er in ontwikkelingslanden waterputten, pompen en latrines gebouwd. Op die manier help je de mensen daar én door kraanwater te gebruiken bespaar je zelf veel op kosten voor wegwerpflesjes. 

Ontwerp
De Doppers zijn ontworpen door de Zeeuwse designer Rinke van Remortel. Ze passen in iedere tas, ze zijn zowel in de handafwas als met de vaatwasser schoon te maken. Ze zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee.
Kortom: kies je kleur en formaat, bestel ze en haal ze op of laat ze thuis bezorgen in Purmerend en naaste omgeving.

Werken bij de wereldwinkel

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde:
Medewerker PR & communicatie

Heb je affiniteit met of ervaring in PR en communicatie, en leg je makkelijk contacten? Als medewerker PR en communicatie werk je aan het verhogen van onze naamsbekendheid en zorg je ervoor dat onze winkel in de regio bekend staat als dé fair trade cadeauwinkel. Verder ben je eindverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van onze website en nieuwsbrief. Onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van de fair trade cadeauartikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast gezellig dus ook heel zinvol!
Lees verder >>

Lokaal kerstpakket cadeau

Heb jij een lokaal kerstpakket cadeaukaart ingewisseld voor een leuk, origineel cadeau uit onze winkel? Houdt er dan rekening mee dat je deze voor 28 februari ophaalt in de winkel.