Laatste nieuws

Dopper: de waterfles met een missie

Dopper wil iedereen de kans geven om te kiezen voor waterflessen die je opnieuw kunt gebruiken, dus niet voor wegwerpflessen. Want wegwerpflessen belanden vaak in het water. Elke minuut belandt er een vrachtlading plastic afval in onze oceanen. In diezelfde minuut gaan er één miljoen plastic wegwerpflessen over de toonbank. Toeval? Echt niet!

 

De wateren van onze wereld moeten beter beschermd worden. Met een Dopper-fles voorkom je dat 40 wegwerpflessen in onze oceanen belanden. Kleine moeite, groot gebaar. Want sinds 2009 hebben Dopper-gebruikers onze oceanen al van 65,5 kilo plastic afval gered. En er is meer: elke verkochte Dopper draagt bij aan onderwijs over plasticvrije oceanen en projecten voor schoon drinkwater.
 

 

Klinkt goed toch? Kom snel naar onze winkel om er een te kopen. We hebben alle kleuren, dus voor ieder wat wils. Had je al gezien dat het een fles en een bekertje in één is? Hou je van koud of warm water? Dan moet je zeker onze Dopper insulated proberen. Je drankje blijft zeker 24 uur koud of 9 uur warm. Er is altijd een Dopper die bij je past. En wil je je waterfles meteen gevuld hebben? We doen het graag voor je!

Maandaanbieding september

20 % korting op alle tassen

Kom je werken bij de leukste winkel van Purmerend?

Wij zoeken een webredacteur met een vlotte pen. Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoud en het uiterlijk van onze website en digitale nieuwsbrief. Je schrijft en publiceert leuke en pakkende artikelen. Onze 30 enthousiaste vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van fair trade artikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast heel gezellig dus ook heel zinvol! Lees verder >>