Laatste nieuws

Doppers van waarde

Voor Vaderdag of iemand die geslaagd is: een Dopper drinkfles in goud, zilver of brons! De voetbalkampioenschappen beginnen, maar ook volgende maand starten de Olympische Spelen en er zijn diverse andere sportevenementen in de komende tijd. Al hoeft men niet zelf sportief bezig te zijn, soms verdient iemand gewoon waardering. Geef dan een Dopper voor een 'topper', iemand die dan genoeg water kan drinken als het er verhit aan toegaat. De drie 'medaillekleuren' zijn maar tijdelijk leverbaar, dus grijp je kans.

 Vul de Limited Edition Dopper Steel met kraanwater en vul deze bij als die geleegd is. Elke navulling heeft invloed doordat er géén verpakt water voor verkocht wordt, dat scheelt heel veel plastic! De fles is gemaakt van 90% gerecycled staal, hartstikke duurzaam dus. Verkrijgbaar in 490 ml en 800 ml inhoud. Het is géén thermosfles, daar zijn de Doppers Insulated wel geschikt voor.
De achtergrond van deze fles:
De Doppers zijn ontworpen door de Zeeuwse designer Rinke van Remortel. Ze passen in iedere tas, ze zijn zowel in de handafwas als met de vaatwasser schoon te maken. Ze zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee.
De missie van Dopper
Elke minuut belandt er een vrachtlading plastic afval in onze oceanen. In diezelfde minuut gaan er één miljoen plastic wegwerpflessen over de toonbank. Door de Dopper fles te gebruiken help je mee deze vervuiling tegen te gaan. Bovendien: elke verkochte Dopper draagt bij aan onderwijs over plasticvrije oceanen en projecten voor schoon drinkwater. Zo worden er in ontwikkelingslanden waterputten, pompen en latrines gebouwd. Op die manier help je de mensen daar én door kraanwater te gebruiken bespaar je zelf veel op kosten voor wegwerpflesjes.