Laatste nieuws

Een lief gebaar voor het nieuwe jaar

Voor wie je lief is of voor wie het even nodig heeft, hebben wij de allermooiste nieuwjaars- en kerstwensen. En het allerleukste is: deze zeven lieve en grappige wensen zitten in een doosje van gerecycled materiaal. De eerste wens geven we je alvast cadeau: “Een goed, beter, best nieuwjaar”. De rest blijft natuurlijk nog even een verrassing. Je kunt ze op de post doen, of persoonlijk geven aan iemand.

 

De doosjes met de papiertjes met de beste wensen worden gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. Het werk geeft hen een plek in de samenleving, persoonlijke uitdaging en een blik op de toekomst. Onder het label ‘Mooi door mij’ van de Stichting ZOdIEZiJN maken zij producten van duurzame materialen zoals klei en papier. Je ziet meteen dat ze met hart en ziel zijn gemaakt. Op elk product staat de naam van maker, hoe leuk is dat!
De opbrengst van ‘Mooi door mij’ gaat naar dagbestedingsprojecten. En zo is de cirkel weer rond!

 

Werken bij de wereldwinkel

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde:
Medewerker PR & communicatie

Heb je affiniteit met of ervaring in PR en communicatie, en leg je makkelijk contacten? Als medewerker PR en communicatie werk je aan het verhogen van onze naamsbekendheid en zorg je ervoor dat onze winkel in de regio bekend staat als dé fair trade cadeauwinkel. Verder ben je eindverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van onze website en nieuwsbrief. Onze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de verkoop van de fair trade cadeauartikelen, zodat de makers uit ontwikkelingslanden een beter bestaan krijgen. Werken bij ons is naast gezellig dus ook heel zinvol!
Lees verder >>

Lokaal kerstpakket cadeau

Heb jij een lokaal kerstpakket cadeaukaart ingewisseld voor een leuk, origineel cadeau uit onze winkel? Houdt er dan rekening mee dat je deze voor 28 februari ophaalt in de winkel.