Laatste nieuws

Een tweede leven voor koffiebekers

Wie wil dat nou niet? Een hippe beker die je koude en warme dranken goed op temperatuur houdt, niet lekt en lang te gebruiken is. Oude koffiebekers worden opnieuw gebruikt (dus niet vernietigd) en krijgen zo een tweede leven. Een leven van wel zo’n tien jaar! Je kunt dus wel weer even vooruit.

 

 

Door het kopen van deze duurzame bekers van de Circular Cup (vroeger rCup) van Product for Product help je mee aan de oplossing van het wereldwijde afvalprobleem. Je redt waardevolle grondstoffen, want voor één nieuwe beker worden zes oude bekertjes gebruikt. De bekers worden trouwens geleverd met zo min mogelijk verpakking, alleen een papieren label. Aan alles is gedacht! 

 

 

Geniet optimaal van je drankje

Door de ronde opening kun je makkelijk uit de beker drinken en komt het aroma van je drankje vrij terwijl je drinkt. Omdat je je koffie niet meer door een klein gaatje of plastic dekseltje hoeft te drinken, proef je veel meer. Wauw, dat is nog eens een slim design!

De bekers zijn goed geïsoleerd door de buitenste laag van zes oude wegwerpbekertjes. Je filterkoffie, latte, cappuccino of thee blijft zeker veertig minuten warm, of juist koud. Morsen is niet meer mogelijk door de slimme opening die je laat drinken uit een gewone beker en niet door een klein drinkgaatje. Verder zijn de bekers lekvrij. Tenminste, als je de dop goed dicht doet natuurlijk! Die beker is trouwens zelf met één hand en één klik te openen en sluiten. Fijn voor als je haast hebt, onderweg bent, of als je je kind aan je andere arm hebt.  

Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 227 en 340 ml. De bekers zijn bovendien vaatwasmachine bestendig tot 65 graden!

 

Op naar 100% recyclebaar!

De beker is gemaakt van 40% gerecycled plastic en 60% nieuwe kunststof. Dit is nog nodig om een veilig, goedgekeurd product te kunnen maken en het aan strenge kwaliteitseisen moet voldoen. Er wordt wel gewerkt aan ontwikkelingen die een 100% gerecycled product mogelijk maken.

Maandaanbieding juli en augustus is nu Zomeraanbieding 20% korting op het Tunesisch aardewerk

Deze zomer, zowel in juli als augustus, is het kleurrijke Tunesisch aardewerk in de aanbieding. 20% korting op alle borden,kommen,potten en schalen in diverse maten, vormen en kleuren. Maak van je tafel een zomers feest!

Lees verder>>